Acro Yoga bij Yoga Utrecht

Wekelijkse AcroYoga lessen bij Yoga Utrecht. Vanaf September

AcroYoga combineert de wijsheid van yoga, de liefdevolle aanraking van Thaise massage en de kracht van acrobatiek. In deze lessen stap je van je yogamat af om samen te werken en te spelen. We oefenen op een speelse manier kracht en balans, maar ook vertrouwen en verbinding. Elke les begint met een serie yoga (partner-) asana’s, om het lichaam en de geest te openen voor de les.

Yoga Utrecht biedt een wekelijkse AcroYoga les aan:
                                                                                                                               

*Alle niveaus op elke vrijdag van 19.30 – 21.00 uur

De lessen worden gegeven door twee docenten waarin Samuella, Roald en Marijke zullen rouleren.

AcroYoga – Therapeutisch vliegen en acrobatiek.
Verbinding, vertrouwen, speelsheid en ontspanning. In deze lessen op alle niveaus concentreren we ons op het leren van de basisprincipes van AcroYoga en het beoefenen van de ‘Healing arts’:
-
       
Therapeutisch vliegen en partneryoga leren je om samen te werken, vertrouwen te ontwikkelen en meer balans en flexibiliteit te krijgen.
-
       
Thai Yoga massage is een dynamische en meditatieve manier om te van masseren. We creëren een veilige en voedende sfeer om te geven en ontvangen.
-
       
Het acrobatische deel is super speels en actief! Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht en dat van je partner word je flexibeler, sterker en fitter. Je krijgt een solide basis waar vanuit je op hoger niveau AcroYoga kan beoefenen.

 

Deze lessen zijn iets langer en zijn 15  per losse les. Ook is er een Acroyoga strippenkaart met 10 lessen voor 140,- (vaste leden van YU krijgen op de strippenkaart nog iets extra korting) Inschrijven via momoyoga of mailen naar info@yogautrecht.nl

 

NB: Voor deze lessen gelden niet de 1,5 meter afstand regels aangezien het noodzakelijk is om elkaar te assisteren. We hebben hier contact over gehad met het RIVM en het advies is om dit gewoon te doen maar wel van te voren je handen te wassen en als het kan het met een vaste partner te doen. ;-) Een transcriptie van het gesprek met het RIVM over acroyoga en partneryoga komt op de site.

                                                                                                            'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu