Fijne feestdagen!

Namens Yoga Utrecht wensen we iedereen hele fijne feestdagen! :-)

 

In de komende periode is er een aangepast rooster met een aantal speciale lessen. 

 

Zie Momoyoga voor het actuele rooster! 

 

 

Kerst flow op tweede kerstdag. (26-12. 12:15) 

 

Een Vinyasa afgewisseld met rustige houdingen en momenten van verbinding met elkaar en het moment. Voor iedereen die ook even wat anders wil op tweede kerstdag. Aangevuld met een meditatie op het licht van een kaars. Hoe dat licht verbonden is met het licht in ons zelf. Namasté, Wees welkom!

 

Yoga en mindful eten (28-12. 11:00)

 

Speciale les met Hatha yoga houdingen die ons 'de staat' van ons lichaam laten voelen na de kerstdagen. Aansluitend zullen twee studenten van de opleiding Voedselkunde een korte lezing geven over mindful eten en doen we met hun meditatieve oefeningen in eten en aandacht. Een hele bijzondere les en een mooie toevoeging op deze periode!

 

Detox yoga (02-01-11:00)

 

Detox yoga na de feestdagen en oud en Nieuw. Soms hebben we stoffen in ons lichaam na de feestdagen. Alcohol of een veelvuldigheid aan voedsel. Op zich kan dit best leuk zijn maar het is ook goed om deze stoffen weer te doen oplossen. Dit doen we met een beoefening waarin we veel twisten en na afloop veel water of thee drinken. Ook is er een korte meditatie die zal gaan over het oude en het nieuwe in onze geest en in ons lichaam. Wordt leuk! :-)

 'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu