Maar het valt mee. :)

Update:

 

we zijn inmiddels al weer terug en negatief getest. Het viel echt reuze mee! gelukkig maar. Hieronder kan je zien hoe ik er zo soepel doorheen kwam. ;-)

 

" Zoals sommigen van jullie al gezien hebben zijn Daniëlle en ik deze week niet in de yogastudio. 

We zijn allebei positief getest op Corona en moeten daarom eerst uitzieken. Het valt mij met name mee. Ik heb wat spierpijn en ben iets eerder moe. Daniëlle had de eerste dagen meer klachten maar daar gaat het nu ook alweer beter mee. 

 

Na een positieve zelftest hebben we ons ook laten testen door de GGD. Ik moest daarvoor een uur buiten wachten maar een officiële registratie leek me toch wel handig. Bizarre ervaring om met 100 mensen met een mondkapje op buiten op een parkeerplaats te staan wachten. Gelukkig was het wel droog. :) Per mail kreeg ik de volgende dag een positieve test uitslag. 

 

Voordeel zal zijn dat we hierna antistoffen hebben en beter beschermd zijn! 

 

We zullen pas weer terugkomen als we 48 uur klachten vrij zijn zoals wordt geadviseerd. 

 

Wat mij helpt is ademhalingsoefeningen , quercetine, zinktabletten en vitamine D. (Gewoon te halen bij Holland en Barret) 

Verstandig om in huis te hebben en ook preventief te nemen. Ik neem nu iets meer dan voorheen. Verder is het ook belangrijk om rust te behouden. 

 

Het zal bij iedereen natuurlijk anders verlopen maar ik vind het belangrijk om te melden dat het niet altijd heel heftig is. Ook als je niet gevaccineerd bent. 

 

Hopelijk zijn we er snel weer bovenop en terug in de studio.

 

We houden vol en het komt goed! 

 

Namasté, Anwar & Daniëlle. 'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu