Seven meditatie concert

Op 12 Juni komt Seven een meditatie concert geven bij Yoga Utrecht! 

Seven is een formatie van muzikanten met Tijn Touber, Binkie, Peter Sambros en Hanna van de Vrie. In voorbereiding van hun op te nemen CD toeren ze met hun meditatie concert door het land. 

 

Dit meditatieve concert neemt je mee langs de zeven oer inwijdingen van het leven, terug naar je oorsprong. Terwijl je luistert naar songs, sounds en meditaties, ervaar je dat je tot leven komt in je lichaam, emoties integreert, de toeschouwer wordt van gedachten, je hart opent, ontvankelijk wordt voor inspiratie, resoneert met je originele blauwdruk en je volledige potentieel gaat ervaren. Voorafgaand aan het concert geeft Tijn een introductie over de zeven universele inwijdingen. Deze inwijdingen corresponderen met de zeven chakra's, de zeven sacramenten, de stappen van de Reis van de Held en de psychologische ontwikkelingsfases van de mens. 

Het concert wordt gegeven door Tijn Touber (gitaar, zang), Binkie (zang, sounds) en Peter Sambros (bas). De stappen waar dit concert doorheen gaat, worden beschreven in Tijn's boek Heimwee naar het Paradijs: zeven universele inwijdingen die leiden naar verlichting, verlossing, geluk. Ga lekker achterover zitten, sluit je ogen en geniet van het avontuur!

 

Bekijk hier een voorproefje van het concert: https://youtu.be/CzQbKaXvEII

 

Achtergrond; Seven: https://www.tijntouber.com/nl/seven-steps-of-paradise/

 

Het concert is om 20:30 op woensdag 12 juni. De deur is open voor bezoekers om 20:15. Kosten:15 euro. duur: 75 min. 

 

Kaarten zijn te koop in momoyoga of door te mailen naar info@yogautrecht.nl

 

Welkom bij dit mooie Event! :-)

 

 'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu