Workshops & Cursussen

 

 

 

5 dagen de dag beginnen met yoga, ademoefeningen en rust?

Datum: 26 tm 30 Augustus
Tijd: 7:15 - 8:30
Docent: Annemarie Hiemstra
Kosten: 75 euro
Inschrijven

Inschrijven via info@yogautrecht.nl. Niet via bovenstaande link!! 

 

Doe mee 26 t/m 30 augustus met de mini-retraite bij Yoga Utrecht. 5 dagen 7:15 - 8:30 uur (ook voor minimaal 3 ochtenden)

 

voor wie nog tijd heeft is er daarna nog een kopje thee (8:40 uur)

 

Vijf ochtenden yoga en ademoefeningen voordat de drukke (werk)dag begint. Elke ochtend doen we een vaste serie (adem)oefeningen. Een onderdeel hiervan zijn enkele reinigende ademoefeningen: kriya’s. Deze oefeningen werken reinigend voor het lichaam en verstillend voor de geest. Daarna volgt een yogales en een korte meditatie of ontspanning. Op de laatste ochtend is er de mogelijkheid om gezamenlijk te

ontbijten.Na deze week heb je handvatten om zelf thuis verder te gaan. De mini-retraite werkt verdiepend voor je eigen yogabeoefening.

 

Prijs: 75 euro voor de week

(incl. ontbijt op vrijdag). Drie dagen voor 50 euro is ook mogelijk. (aanwezigheid
op maandag en/of dinsdag noodzakelijk).

 

Inschrijven via Info@Yogautrecht.nl

 

Wil je een uitgebreidere

yogaweek? Combineer de ochtendlessen dan met een avondles!

 

Yoga Nidra

Datum: 7 april
Tijd: 14:00- 17:00
Docent: Astrid & Marjolein
Kosten: 35 euro
Inschrijven

 

Workshop Yoga Nidra

 

Met Astrid van Wesenbeeck en Marjolein van der Velden

 

Zondag 7 April van 14.00 tot 17.00 uur

 

Wil je je vaker ontspannen voelen en leren diep te ontspannen, ook als omstandigheden moeilijk zijn? Wil je jezelf beter leren kennen door te voelen wat er in je gebeurt zonder dat je daar meteen op hoeft te reageren?

 

 In deze workshop Yoga Nidra laten we je kennismaken met de basisprincipes en technieken van yoga nidra. En natuurlijk laten we het je ook ervaren. De workshop geeft je inzichten en tools om thuis de beoefening van yoga nidra voort te zetten.   

 

 Yoga nidra is een meditatiebeoefening met wortels in de tijd van de Upanishads. Yoga nidra wordt vandaag de dag wereldwijd beoefend als meditatievorm en als therapeutisch hulpmiddel voor het omgaan met trauma, stress, angst en slapeloosheid. Yoga nidra leidt tot diepe ontspanning van lichaam en geest, die te vergelijken is met diepe, herstellende slaap. Tegelijkertijd blijven we ons bewust zodat we vanuit een stille en rustige plek alles kunnen ontmoeten wat zich aandient in het veld van bewustzijn. Zo kunnen we de verschillende aspecten en lagen van ons zelf onderzoeken en verwelkomen. Deze lagen/aspecten (kosha’s) zijn de lichamelijke sensaties, adem en energie, gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen en het gevoel een separate zelf te zijn (het Ik). 

 

 Ervaring met yoga nidra is niet nodig. Kom in makkelijk zittende kleding.

 

 Docenten: 

 

Marjolein van der Velden & Astrid van Wesenbeeck 

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Info@yogautrecht.nl

of inschrijven via momoyoga

 

 Het bedrag kan je overmaken naar NL41 ABNA 0805 9789 33 (o.v.v Yoga Nidra)

 

 

 

Veel Plezier bij deze mooie workshop!

 

 

 


'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu