Mantra avond

Lieve mensen,

Op vrijdag 23 december gaan we Mantra's zingen. 21 December is de zonnewende, de transitie van donker naar licht.

20 december wordt Daniëlle 40 en 1 januari 2023 is Anwar al een lustrum de eigenaar van yoga Utrecht.

Rond deze donkere en feestelijke dagen is het extra bijzonder om samen te zingen.

Dus komen we samen om steun en liefde te vinden in het hier en nu, met elkaar. Zo gaan we met liefde en licht Kerst en het nieuwe jaar tegemoet. De vibratie van de Mantra's helpen ons onze lagere trillingen te transformeren en om rust en liefde te vinden in onszelf. De Mantra's brengen ons naar een staat van meditatie. Liefde is de drijvende kracht van het Universum. Door het zingen samen herinneren we ons dat en vinden we heling en genezing.

Wie zijn de muzikale begeleiders van deze avond?
Wij zijn Dirk Broenink op gitaar, Anneloes de Greef op harmonium, en Jana Namia op percussie.
Dirk is 32 jaar en meer dan tien jaar zichzelf aan het onderzoeken door middel van spirituele beoefening, waaronder meditatie, yoga, en mantra's. Een ervaring van heel veel licht en donkerte, en het contrast daartussen, bracht hem op z'n 22ste op dit pad. Deze avond speelt hij gitaar en zingt hij. Met veel passie en plezier begeleidt hij deze avond.
Anneloes de Greef (harmonium en zang): Sinds de jaren '90 houdt zij van mantra en begon met meezingen bij Bhakti Music en Vrindavan, etc. Gaandeweg ontstond het verlangen om het mantrazingen zelf te kunnen begeleiden op een instrument, dit werd het Indiaas harmonium. Sinds 5 jaar bespeelt zij met veel plezier het harmonium en begeleidt zangcirkels met diverse groepjes. Het samen zingen en delen van de ervaring van de kracht van mantra's is haar heel dierbaar.
Jana is Kundalini Yoga Teacher sinds 5 jaar en beoefent dagelijks yoga. Oorspronkelijk komt ze uit Slowakije en ze is recent vanuit Praag naar Nederland verhuist. Ze houdt van yoga en mantra's en wat het haar brengt. Ze doet niets lievers dan deze kennis te delen, want samen kom je verder dan alleen. Deze avond ondersteunt zij de zangcirkel met percussie.

Omdat wij ons zelf de laatste tijd erg geïnspireerd hebben gevoeld door de Kundalini Yoga traditie zingen we deze avond vooral Mantra's uit deze traditie.'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu