VOL Op Yogareis met Yoga Utrecht in Frankrijk

De reis is momenteel volgeboekt. We kunnen een wachtlijst bijhouden, mochten er mensen last minute toch niet mee kunnen.

 

If you begin to understand what you are without trying to understand it, then what you are undergoes a transformation.”

J Krishnamurti

 

Wanneer: zondag 7 jui 16.00 uur, tot zaterdag 13 juli 12.00 uur 2024 

Op Yogareis met Yoga Utrecht in Frankrijk.

 

Een week lang twee keer per dag yoga, lekker en gezond eten op een mooie locatie!

Geef je eigen leven vorm met yoga. Yoga betekent verbinding, maar wat wordt hier nu eigenlijk mee bedoeld? We gaan samen het onderzoek aan maar nodigen je uit om het zelf te ervaren.  

 

Deze week bieden we elke dag 2 thematische yogalessen waarin we vanuit verschillende invalshoeken yoga en meditatie aanbieden. Soms op een speelse manier of juist met wat meer filosofie. Ademhalingsoefeningen, oefenen in aandacht en Ayurveda horen daar ook bij. Ook hebben we optionele activiteiten zoals een filmavond, Mantra-zingen en een Satsang.

 

 

Naast de yoga kunnen we ook genieten van het mooie weer (hoogst waarschijnlijk) en het buiten zijn. Het is een prachtige locatie waar je kan wandelen en in de stilte kan zijn.

 

Doordat het een week buiten je eigen omgeving is kan je net wat dieper gaan dan in een reguliere yogales. Wel is het een doel om mensen gereedschap mee te geven wat ze kunnen meenemen in hun ‘normale’ leven.

 

Je krijgt automatisch een gevoel van saamhorigheid in zo’n week. We oefenen samen en dat is goed. Als het lukt dan kunnen we dat gevoel vergroten en behouden als we thuis komen.

 

 

Uiteindelijk is het hele leven één grote oefening waarin we elkaar allemaal kunnen helpen.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben, je bent welkom zoals je bent.

We hopen dat jij er bij bent!

 

 

Anwar & Daniëlle.

 

Docenten van de diverse lessen en workshops

Anwar, yogalessen, meditaties, Satsang en filosofie

Daniëlle, yogalessen, ademhalingsoefeningen, Ayurveda,( kinderyoga als er kinderen meegaan)

Een uitgebreider rooster met activiteiten volgt nog.

 

Locatie en vervoer

Retraitecentrum Le Domaine St Antoine in Brognon, Noord Frankrijk, op vier uur rijden van Utrecht. Het centrum is een bijzondere plaats met vele “stille plekjes”. Ideaal om in alle rust ‘in je eigen spiegel’ te kijken.

 

Dit centrum is eigendom van de stichting filosofie www.filosofieenmeditatie.nl en meditatie onder de bezielde leiding van Mehdi Jiwa en zijn vrouw Hélène.

 

De Stichting Filosofie en Meditatie wil een harmonieuze en vreedzame samenleving verwezenlijken. Een samenleving die berust op een ‘filosofie van de eenheid’: tijdloze, universele wetten en principes die het hart vormen van alle grote levensfilosofieën en religies.”

 

We proberen het zo te organiseren dat deelnemers zoveel mogelijk met elkaar mee kunnen rijden. Als je met de trein komt, kun je worden afgehaald in het nabij gelegen Couvin (België).

 

Kosten

We willen dat deze retraite voor iedereen toegankelijk is en proberen de kosten laag te houden en óók de studio open te houden.

€ 520,- inclusief vegetarische maaltijden, drankjes en overnachting in eenpersoonskamers met eigen badkamer/douche en wc. Van alle kamers kan ook een 2 persoons kamer worden gemaakt als je bijvoorbeeld met je partner komt. Kinderen mogen ook mee. Voor hen wordt tijdens de lessen voor opvang gezorgd, de ouders zijn wel zelf eind verantwoordelijk.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@yogautrecht.nl. Betaling kan per bankoverboeking of in momoyoga waar de retreat bij de producten zal staan.

 'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Ontwerp website: www.lunamedia.nl
Webdevelopment: www.hugo-online.nu